Forgot Password?
Register
Register
Forgot Password
Add to Collection

Les Cols Restaurant Marquee

Girona, Spain
1 of 4Hisao Suzuki

A space for picnics in the countryside or outdoor gatherings with friends is created near Le Cols restaurant in Olot, Spain. The terrain was hollowed out to be able to make the structure unobtrusive, but also allow for beautiful views of the surrounding volcanic countryside. The stone that was removed was returned to the site in the form of walls, embankments and pavements. The whole space, which can accommodate hundreds of guests, is covered by a lightweight, transparent roof to protect against the elements. The steel catenaries supporting the roof give it an appearance of “floating”, while the acrylic, almost invisible furniture, allows the people, food and countryside to take center stage.